Story radio
Početna Celebrity 5520 prikaza 01. veljače 2019.

Drastični potez Marijane Batinić

Instagram (Screenshot).

Obožavatelji su u nedoumici

Jedno od omiljenih TV lica, voditeljica Marijana Batinić, koja će uskoro napuniti 38 godina, poznata je po svojoj dugoj, blago valovitoj tamnosmeđoj kosi koju njeguje već dugi niz godina. No nedavnom objavom na svima omiljenoj društvenoj mreži, iznenadila je drastičnom promjenom. 'Vrijeme je za bob', napisala je voditeljica ispod fotografija na kojima pozira u elegantnom smeđem odijelu, drastično kraće kose od one s kojom smo ju navikli viđati.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marijana Batinic📺 (@marijanabatinic) on

Ovom neočekivanom promjenom je oduševila svoje pratitelje, premda su neki uvjereni kako Marijana svoju kosu zapravo nije skratila, već ju je samo zavukla ispod majice tako da vizualno djeluje kao da ima novu frizuru. O čemu je zapravo riječ i je li se Marijana uistinu odlučila za promjenu, ili je ona samo prividna, zasigurno će brzo biti poznato.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marijana Batinic📺 (@marijanabatinic) on

Podsjećamo, gledatelji su Marijanu Batinić ponajviše upoznali kao voditeljicu RTL-ovog showa 'Ljubav je na selu'.Voditeljica je već punih deset godina zaštitno lice ovog showa čija nova sezona uskoro kreće s emitiranjem.

Komentari