Glumac Dražen Čuček, javnosti poznatiji kao bivši suprug procentice Jelene Veljače, iznenadio je kazališne sladokusce bez najave odlučivši prekinuti svoju dosadašnju suradnju s kazalištem Komedija. U četvrtak je posljednji put izašao na kaptolske 'daske koje život znače', a malo ranije je na Instagramu objavio fotografiju s priprema šminke i maske za svoju posljednju izvedbu s riječima 'večeras oproštaj od Komedije'. 

Kako bismo doznali o čemu se točno radi, kontaktirali smo 48-godišnjeg glumca. 'Ugovor s kazalištem Komedija mi ističe 17. svibnja. Nema se tu više nešto puno za reći. Već imam pozive za neke audicije, što da vam kažem...posla će biti'', kratko je odgovorio za Story.hr. Čuček je u kazalištu Komedija radio čitave 23 godine, a posljednje tri intenzivno je razmišljao o odlasku. Odluka je, čini se, sazrela u zadnjih mjesec dana., no glumac nipošto ne zvuči kao da zbog nje imalo žali. Dapače, vjeruje, kako kaže, 'da kozmos uvijek ima plan'.   

Glumac u hit predstavi 'Opet On' postavljenoj prema predlošku Timura Vermesa, nastupa već godinu dana, a prema komentarima razočarane publike, čini se da je svoj posao obavljao mnogo više nego dobro. 

Komentar su imale i kolege, pa je tako glumica Nada Abrus napisala: 'Veliki gubitak za kazalište Komedija, pratila sam ga od početka. Briljantan glumac, uvijek je pametno i studiozno stvarao ulogu igrajući strašno'. Njegov je, pak, kolega iz ansambla Ervin Baučić ostavio samo tužnog smješka.