Prelijepa kći poznatog bubnjara klauna iz grupe Slipknot, Shawna Crahana, iznenada je umrla u 22. godini života. Glazbenik, poznatiji samo kao 'Klaun', tužnu vijest objavio je na društvenim mrežama, emotivno napisavši: 'U najvećoj boli i slomljenog srca obavještavam vas da je moja mlađa kći Gabrielle preminula. Imala je 22 godine. Moja obitelj i ja molimo za privatnost u ovom teškom trenutku'.

Obitelj zasad šuti o uzroku smrti, a mnogi su na društvenim mrežama počeli nagađati da se djevojka predozirala drogom, iako prije toga u javnosti nisu izlazile takve informacije. Od Gabrijele se na Instagramu oprostila i njena sestra Alexandria Crahan, koja je objavila njihovu zajedničku fotografiju iz djetinjstva. 

Slipknot je američki heavy metal bend osnovan u američkoj saveznoj državi Iowi 1995. godine. Uvijek su nastupali maskirani u horor kostime. Osvojili su nekoliko Grammy nagrada i upravo su pripremali izdavanje novog albuma, kada je Shawna pogodila tragična vijest. Jedan od osnivača benda, basist Paul Gray, umro je od predoziranja 2010. godine.