Promjena frizure u životu mlade zaposlene majke dođe kao šlag na torti beauty rituala kojim se povremeno lijepo počastiti. 

Iako je lijepo otići u kozmetičke i frizerske salone kako bi se opustile, postoji nekolicina onih koje takve rituale ipak vole napraviti same. Jedna od njih je i blogerica i poduzetnica, 28-godišnja Ella Dvornik, majka malene Balie, koja se odvažila na bojanje kose u kućnoj radinosti. Svojim krajnjim rezultatom pohvalila se na društvenim mrežama svojim obožavateljima i pratiteljima koji su oduševljeno komentirali da je napravila odličan posao. 

'Nisam bila kod frizera sto godina. Nisam ni danas bila, ali sam se potrudila napraviti si frizuru samo da vam mogu reći nešto uz fotografiju. Danas ujutro otišla sam u trgovinu kupiti si boju, nisam planirala biti siva jer nisam mislila da ovako dobra siva postoji u trgovini. Bila sam skeptična od početka pa sam fotkala postupak i na kraju je super ispalo. Svakome se drugačije primi, a ja sam je jako dugo držala, pa je ispala tamno siva boja. To je boja koju sam oduvijek tražila', napisala je zadovoljno uz fotografiju nove frizure.