Nakon što je objavila pjesmu 'Moje proljeće' i potpuno oduševila obožavatelje, Jelena Rozga odlučila je pokazati svoju drugu stranu.

Iako je u javnosti vidimo kao damu koja točno zna što želi i drži svijet u svojim rukama, pjevačica je svojim obožavateljima na društvenim mrežama rado otkrila i jedan trenutak sa snimanja spota koji pokazuje opuštenu, spontanu i nespretnu Jelenu. Naime, budući da je jedan dio spota sniman u dubokom snijegu, pjevačica se uspjela spotaknuti i u jednom trenutku samo nestati iz kadra i završiti na zemlji. I dok se osoba koja je bila iza kamere nije mogla suzdržati od smijanja, ni sama Splićanka nije odoljela da se ne nasmije svojoj nespretnosti.


Prisjetimo se, prvo i premijerno izvođenje pjesme uživo, publika je mogla vidjeti prije nekoliko dana u Štark Areni, na glazbenoj manifestaciji pod nazivom  'Music Academy Awards' u Beogradu, a nekoliko dana kasnije Jelena je otkrila da je zaista plakala snimavši pjesmu. 'Nisam glumila, zaista nisam glumila. Čak je režiser to pomislio, mi radimo dugi niz godina, ali nismo bliski prijatelji i on ne zna što se događa u mom privatnom životu. Dok sam snimala spot, dok sam snimala pjesmu u studiju, ja sam mislila na jednu jedinu osobu, ali ne mogu reći. Ti znaš sve', rekla je Jelena za Prvu TV Jovani Joksimović. Jovana je potom ponovila kako ona zna sve. 'Ali nemoj ništa reći', dodala je Jelena.