Poznata belgijska dizajnerica Diane von Furstenberg nedavno je otkrila kako je imala kratku aferu s Richardom Gereom, za koju se dosad nije ni nagađalo, a kamoli znalo.

Dok je gostovala u emisiji slavnog Andyja Cohena 'Watch What Happens Live' zajedno s hollywoodskom glumicom Juliane Moore, u jednom dijelu emisije Cohen i Moore morali su pogađati navodne ljubavne afere 72-godišnje dizajnerice. 

'Nekad davno Diane je imala kratku aferu s Richardom Gereom', pročitao je Cohen, a dizajnerica je kroz smijeh priznala kako je doista imala jednu vatrenu noć s glumcem, a oko nje je sve utihnulo. Ipak, Diane nije željela otkrivati nikakve detalje, a ostalo je nepoznato i kada se i gdje to dogodilo.

Podsjetimo, Diane je od 2001. godine u sretnom braku s američkim medijskim mogulom Barryjem Dillerom, a 69-godišnji Richard Gere iza sebe ima dva propala braka te brojne ljubavne afere. Od 1991. do 1995. godine bio je u braku s jednim od najpoznatijih top-modela svijeta, prelijepom Cindy Crawford, a od 2002. do 2016. s Carey Lowell, s kojom ima sina Homera Jamesa.

Ljubio je i glumicu Penelope Milford od 1971. do 1978. godine, a poznate su i njegove afere s Priscillom Presley 1983. godine te Kim Basinger 1986. godine. U travnju 2018. glumac se oženio španjolskom aktivisticom Alejandrom Silvom, a par je dobio sina u veljači 2019. godine. Nije im problem što ih dijeli 34 godine razlike, jer, kako je izjavio, Alejandra je lijepa, pametna, osjetljiva, predana pomaganju ljudima, zabavna, strpljiva, zna oprostiti i odlično kuha.  

Atraktivna Alejandra iz propalog braka s rudarskim mogulom Govindom Freidlandom također ima sina. Zanimljivo, kad se par prvi put susreo, Gere je još bio u braku s drugom suprugom, dok je ona bila usred brakorazvodne parnice.