Miley Cyrus i Liam Hemsworth svoju su dugogodišnju vezu napokon okrunili brakom. Prijatelj blizak paru, Conrad Carr, objavio je snimku i fotografiju slavlja velikog dana slavnog para na svoj Instagram Story.

Fotografija prikazuje Miley i Liama kako drže nož za rezanje torte netom prije rezanja dvokatne, bijele, jednostavne torte, ukrašene cvijećem. 26-godišnja pjevačica i glumica na sebi ima bijelu haljinu, a 28-godišnji glumac je odjeven u večernje odijelo. Na fotografiji se također vidi Mileyina majka koja je bila ležerno odjevena u crni top i jeans hlače. 

Vjenčanje i slavlje se odvilo 'ispod radara' u nečijem domu koji je bio ukrašen balonima, uključujući one na kojima piše 'gospodin' i 'gospođa' te se posluživao šampanjac i deserti. Video koji je Conrad objavio prikazuje braću Hemsworth, Liama, Chrisa i Lukea kako pokušavaju istovremeno piti žestice gdje su čaše pričvršćene za drvenu podlogu. Također, Liamova braća nose usklađene košulje s cvijetnim uzorkom. 

Niti par niti itko od članova od obitelji još nije objavio fotografije ceremonije niti otkrili detalje gdje se vjenčanje održalo. Podsjetimo se, par je bio u vezi od 2009. godine tijekom koje su nekoliko puta prekidali. Prije pet godina su prekinuli zaruke, ali su se ipak pomirili nekoliko godina poslije.