Story radio
Početna Celebrity 1792 prikaza 21. svibnja 2019.

Duje Ćaleta-Car nasmijao reakcijom: 'Zadavit ću te'

instagram screenshot.

Pretjerala je s provokacijama

Duje Ćaleta-Car, hrvatski nogometni reprezentativac i igrač francuskog Marseillea, sa svojom dugogodišnjom djevojkom Adrianom trenutno uživa u Parizu, gdje poput pravih turista razgledavaju najpoznatije znamenitosti. Budući da je posjet nekim građevinama potrebno stajati u redu, Duje i Adriana su se našli u problemu kada se ona poželjela fotografirati ispred slavnog pariškog Slavoluka pobjede, ispred kojeg se stvorio red turista koji su također imali namjeru pronaći najbolje mjesto za fotkanje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Adriana Đurđević (@adrianadurdevic)

Dok su čekali u redu, Adriana ih je snimala, što je 22-godišnjeg nogometaša vidno iznerviralo. 'Zadavit ću te ovim kišobranom', rekao je u šali kad je shvatio da ga njegova 27-godišnja djevojka cijelo vrijeme snima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Adriana Đurđević (@adrianadurdevic)

Osim Slavoluka pobjede, zaljubljeni par posjetio je Louvre i fotografirao se ispred piramide iznad tog muzeja, prošetao po Champs-Élyséesu, i pozirao ispred neizbježnog Eiffelovog tornja. Sve ove dogodovštine, Adriana je sa svojim fanovima podijelila na Instagramu i zaradila mnoštvo komplimenata. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Adriana Đurđević (@adrianadurdevic)

Podsjetimo, par je u vezi dvije godine, a mlada Dubrovkinja se zbog ljubavi preselila nogometašu u Francusku. Nedavno su samo za Story otkrili kako ljubav iskazuju najmanjim gestama jer se nijednim materijalnim darom ne mogu dočarati osjećaji koje pruža jedan zagrljaj.

Komentari