Pjevačica Jelena Karleuša i nogometaš Duško Tošić, koji trenutno igra u kineskom Guangzhou R&F, skupa su na odmoru u Kini s kćerima, 10-godišnjom Atinom i 9-godišnjom Nikom. No, ipak, čini se kako u Jeleninom braku nije sve tako idilično s obzirom na to kako ona to prikazuje javnosti. A za to je odgovoran upravo njezin suprug 34-godišnji Duško koji je odlučio pjevačicu maknuti iz života, barem onog virtualnog.

Duško maknuo Karleuša iz života
Instagram screenshot 

Naime, sudeći prema fotografijama i brojnim snimkama, par se skoro pa ni na jednoj fotografiji ne pojavljuje skupa. Većinom je riječ o tome kako Duško uživa s kćerima i objavljuje fotografije s njima. Prema pisanju pojedinih medija, anonimni izvor je rekao kako se nogometaš čak hvali da im je seksualni odnos bolji nego prije.

Prema pisanju Kurira, istina je da se par češće viđa nego prije, ali bliskosti među njima nikako nema jer kako bi se onda moglo tumačiti to što se Duško i Jelena često znaju otpratiti na društvenim mrežama. U konačnici obožavatelji zaključuju kako je osoba koja se nalazi iza fotoaparata upravo 40-godišnja Jelena te se zbog toga ne nalazi na većini fotografija.