Srpska pjevačica Jelena Karleuša, u jako je lošem psihičkom stanju nakon smrti majke, novinarke Divne Karleuše, a u svemu joj veliku utjehu pruža njezin suprug, nogometaš Duško Tošić. Nakon što su se proteklih dana srpski mediji raspisali kako pjevačica svakodnevno sama posjećuje grob preminule majke, javnost je došla do zaključka kako se Duško zbog nogometnih obaveza vratio u Kinu te Karleušu ostavio samu. Duško je tek nedavno prešao u kineski Guangzhou, te je vezan ugovorom, tako da si ne može priuštiti previše izostanaka s treninga.

Naime, Duško je tek nedavno prešao u kineski Guangzhou, te je vezan ugovorom stoga si ne može priuštiti previše izostanaka s treninga. Kurir prenosi kako je Jelena molila supruga da ju ne ostavlja samu te da ne zna kako će sve to preživjeti bez njega. 'Jako je loše! Cijeli dan plače i doziva majku. Jelena ne želi da je kćeri takvu gledaju pa ih je poslala kod tetke u Zrenjanin', navodi izvor. 'Jelena je bila jako vezana za svoju mamu. Njih dvije su imale poseban odnos te su Nika i Atina, baš kao i Karleuša, puno vremena provodile sa svojom bakom', ispričao je. 

Međutim, nakon što je otišao u Kinu, Duško se ipak odlučio vratiti u Srbiju kako bi bio uz suprugu Jelenu Karleušu. 'On je svjestan koliko je njegova supruga loše zbog tragedije koju je doživjela i spreman je na sve kako bi joj pomogao. Duško provodi vrijeme s njom i djecom, a dugim razgovorima pokušava ju ohrabriti i dati joj do znanja kako život ide dalje', otkriva izvor za Kurir i dodaje kako je Tošić jako pažljiv prema Jeleni, koja je u jako teškom psihičkom stanju.

Podsjećamo, posljednji ispraćaj Divne Karleuše, koja se posljednjih nekoliko godina borila s teškom bolešću, održan je u prošlu srijedu na Novom bežanijskom groblju u Beogradu. Smrt majke izrazito je pogodila pjevačicu Jelenu Karleušu koja se, kako prenose srpski mediji, posljednjih dana osjeća jako loše te svako jutro posjećuje majčin grob.