Story radio
Početna Celebrity 10253 prikaza 12. lipnja 2019.

Duško otkrio tko je pomagao Jeleni Karleuši u aferi

instagram screenshot.

Napravio je drastičan potez

Suprug pjevačice Jelene Karleuše, Duško Tošić, poduzeo je drastične mjere i otpustio njihovu dadilju zbog sumnje da je znala i skrivala od njega Jeleninu navodnu porno aferu s Ognjenom Vranješom, piše Kurir. Duško se nedavno vratio iz Kine, gdje igra za klub, i smjesta dao otkaz dadilji koja radi za njih već deset godina te zaposlio novu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Dusko Tosic (@duskotosic)

'Duško je odlučio uzeti stvar u svoje ruke. Godinama je slušao apsolutno sve kako Jelena kaže, nije se bunio niti joj se miješao u odluke oko kuće i djece, ali sada se to sve promijenilo. Nažalost, posljedice toga što mu se supruga viđala s drugim snosi dadilja. Nogometaš sumnja da je ona držala stranu Jeleni dok je Ognjen dolazio u njegovu kuću i odlučio je zaposliti mladu, lijepu djevojku koja će mu biti odana', rekao je za Kurir izvor blizak obitelji Tošić i dodao kako Jelena nije mogla stati u njenu zaštitu jer više ne može utjecati na suprugove odluke.  

 | Author: Screenshot Instagram Screenshot Instagram.  

Izvor tvrdi kako je ta dadilja, koja je ujedno bila i kućna pomoćnica, profesionalno radila svoj posao i  nije se željela miješati u njihove privatne stvari. 'Ona je s Duškom i Jelenom proživjela sve i svašta. Trpjela je i uvrede i poniženja, ali i pored toga što su se oboje prema njoj ponašali nedolično, ona se nikada nije željela miješati u njihov buran bračni život. Nije je zanimalo dovodi li Jelena ljubavnika ili joj je to prijatelj. Važno joj je bilo brinuti se o djeci, a ne tko se s kim i kada viđa. Međutim, 34-godišnji Duško je sve istražio i shvatio da je ona znala da je Ognjen krišom dolazio u njihovu kuću i zato je odlučio dati joj otkaz', tvrdi izvor.

 | Author: Nemanja Nikolić/Kurir Nemanja Nikolić/Kurir.

Podsjetimo, 40-godišnja srpska pop diva navodno je slala fotografije eksplicitnog sadržaja bosanskom 29-godišnjem nogometašu Ognjenu Vranješu, a vjerojatno su se i sastajali. Sada su u svađi te je Ognjen protiv Jelene podigao kaznenu prijavu zbog prijetnji smrću i dvije privatne tužbe. Traži odštetu od 2 milijuna eura. 

Komentari