Posljednjih su se dana srpski mediji raspisali o navodnim aferama 34-godišnjeg Duška Tošića, supruga 40-godišnje pjevačice Jelene Karleuše. Uz glasine o Duškovoj nevjeri i njihovom razvodu braka, tu je i suđenja Jelene sa 29-godišnjim bosanskohercegovačkim nogometašem, Ognjenom Vranješom, koje mediji pomno prate. Iako se inače Duško suzdržava od komentiranja glasina, ovaj je put odlučio prekinuti medijsku šutnju i napokon se oglasio putem svog Instagram profila.

'Poručujem novinarima Kurira i ostalih tabloida da sam nedostupan za njihove kombinacije jer ne prestaju pisati bolesne laži', napisao je, a njegovu objavu je podijelila i supruga Jelena na svojim društvenim mrežama. Naime, nedavno su se mediji iz susjedne nam države raspisali kako je brak 40-godišnje pjevačice i 34-godišnjeg nogometaša bio u krizi i prije nego što su u javnost procurile fotografije i poruke koje dokazuju navodnu aferu Jelene Karleuše s bosanskohercegovačkim nogometašem, jer je Duško navodno varao Jelenu. 

Podsjećamo, prema pisanju Kurira, suprug pjevačice koristio je usluge jedne od prostitutki uhićenog Mihajla Maksimovića, izvor je rekao kako je riječ o voditeljici koja je čak nekoliko puta intervjuirala još uvijek zakonitu Duškovu suprugu. Osim nje, spomenuti portal je naveo i starleta Soraja Vučelić, domaćoj javnosti poznata po svom sudjelovanju u jednoj od prijašnjih sezona reality emisije 'Big Brother', na popisu navodnih ljubavnica nogometaša Duška Tošić.