Kako prenosi Kurir, 34-godišnji srpski nogometaš Duško Tošić, suprug Jelene Karleuše, pojavio se u nedjelju na vjenčanju kolege, nogometaša Milana Lole Smiljanića, a ono što je privuklo najviše pažnje je činjenica kako je na proslavu došao sam, bez pratnje 40-godišnje pjevačice. 

Osim što Jelene nije bilo na vjenčanju, srpski su mediji primijetili i kako se Duško na proslavi susreo i s kolegom Ademom Ljajićem, bivšim dečkom manekenke Sofije Milošević, navodne ljubavnice 34-godišnjeg nogometaša. 'Vidjelo se da ni jednom, ali ni drugom nije bilo ugodno što su se sreli, ali su se vješto pretvarali da je sve u najboljem redu. Adem je prekinuo sa Sofijom kad se ona počela tajno viđati s Tošićem, ali nju, u razgovoru s Tošićem, barem ono što se moglo čuti, nije spominjao. Pitao je Duška za Karleušu, kako je poslije smrti majke, kao i za njegov angažman u Kini, a poslije su nešto i šaputali, ali to nitko nije mogao čuti. Razgovarali su nekoliko minuta i onda se Ljajić vratio za svoj stol', ispričao je izvor za Kurir. 

Također, osim bivšeg dečka navodne ljubavnice, na vjenčanju je bio i Duškov suigrač iz reprezentacije, Zoran Tošić Bambi i supruga, Jovana Gajić, za koju se pisalo kako joj se suprug Jelene Karleuše nabacivao. Međutim, iako im je ovo bio prvi susret nakon napisi o navodnoj aferi, trojac se srdačno pozdravio i bez napetosti nastavio slaviti vjenčanje prijatelja.