Američka glumica i manekenka balkanskih korijena, Milla Jovovich u 44. godini očekuje svoje treće dijete. Sretnu vijest objavila je na svojim društvenim mrežama objavivši fotografiju na kojoj u crnoj uskoj čipkastoj haljini pokazuje svoj trudnički trbuh. Iako ju ova vijest itekako veseli, priznala je da su je preplavile različite emocije, od kojih je jedna i strah. Zabrinutost je ovog puta veća zato što je prije dvije godine, Milla pretrpjela hitan pobačaj. 'Zbog mojih godina i gubitka posljednje bebe, nisam se željela prebrzo vezati za ovo potencijalno dijete', iskreno je progovorila.

'Sve što govorim očigledno nije bilo nimalo zabavno i cijela moja obitelj posljednjih mjeseci živi na iglama. No, napokon smo saznali da je sve u redu i da smo blagoslovljeni s još jednom djevojčicom', napisala je sada već majka triju djevojčica i zamolila sve obožavatelje da se pomole za nju i bebu. 

Podsjetimo, Milla je u braku s filmskim redateljem, 54-godišnjim Paulom W. S. Andersonom s kojim ima dvije kćerkice, 11-godišnju Evu Gabo i četverogodišnju Dashielu Edan, čije fotografije često dijeli s javnosti. Obje jako liče na svoju majku, što pokazuju i njihove velike plave oči, koje su oduvijek bile zaštitni znak lijepe Mille.

 
Dvije godine nakon pobačaja, u 44. očekuje treće dijete
Instagram