Uspješni MMA borac Filip Pejić ostvario je san već sa 23 godine kada je dobio priliku boriti se u najjačoj svjetskoj organizaciji – UFC-u. Sada se Filipu u 26 godini života sve posložilo i na privatnom planu. Kako je ekskluzivno otkrio za Story.hr, zaručen je, čeka bebu te  njegovoj sreći nema kraja: 'Ispunjavaju mi se dječački snovi! Ja živim svoj san i radim ono što volim'. Filip i zaručnica Katarina s nestrpljenjem čekaju rujan kada stiže novi član obitelji. Beba će biti prava kruna njihove osmogodišnje ljubavi.

Upravo je Katarina, najposebnija žena u Filipovom životu, njegova najglasnija i najvatrenija navijačica koja s punim srcem prati svaki njegov uspjeh. Njegovu energiju prepoznaju i ostali navijači i ljubitelji ovoga sporta te ju uvijek nagrade gromoglasnim navijanjem i podrškom. Jedna takva situacija, Filipu se posebno urezala u pamćenje: 'Kada sam se borio u Ciboni i ulazio u kavez, moji navijači su donijeli bubnjeve i pjevali. To je nezaboravna scena na mome sportskom putu'.

Filip Pejić je još na početku Hrvatske MMA lige dobio nadimak 'Nitro' koji se kasnije pokazao kao pun pogodak. Dogodilo se to u prijenosu kada su ga tako prozvali komentatori Nove TV Vlado Boban i Zelg Galešić, poznati umirovljeni borac. Kako kaže, nadimak mu se sviđa i ne bi ga mijenjao zato što je poseban. Filip voli eksplozivnost i atraktivnost u borbama i upravo to je ono što dobijete kad se bori 'Nitro'. 

Govoreći o profesionalnim uspjesima, najponosniji je na svoj nastup za najjaču borilačku organizaciju na svijetu. Jedva čeka vratiti se u UFC i tamo ostvariti najveće uspjehe u karijeri. U tome, uz zaručnicu, velika su mu podrška obitelj i prijatelji. Na pitanje tko su mu uzori, Filipov odgovor je kratak i jasan: 'Svaka osoba koja ispunjava svoj san meni je uzor'.

Vrlo slično zvuči i njegova poruka mladima i svima koji su tek na putu ka ostvarenju ciljeva: 'Slijedite svoje snove od malih nogu i težite tome da to postignete. Bit će teško, jako teško, ali svaki trud se na kraju isplati!'