Story radio
Početna Celebrity 13940 prikaza 11. srpnja 2018.

Dvostruko slavlje u obitelji Rakitić

Ivan Rakitić

Danas je sretnom paru sigurno dan za pamćenje

Svjetsko nogometno prvenstvo je u punom mahu, a iako trenutno nije sa svojom obitelji, Ivan Rakitić nije zaboravio na najvažniji dan u životu njegove petogodišnje djevojčice.

Naime, nogometaševa kći Althea danas slavi peti rođendan, baš kada joj tata igra povijesnu utakmicu protiv Engleske. Slavlje u obitelji Rakitić svakako je dvostruko, što zbog malene Althee, što zbog polufinala na Svjetskom nogometnom prvenstvu. Ivan je na svom Instagram profilu objavio video svoje kćerkice kako drži tortu prepunu duga i jednoroga, a na sredini se nalazi njena fotografija. Uz objavu koju je posvetio svojoj malenoj, nogometaš je napisao: 'Moja princeza Althea danas slavi peti rođendan! Doći će tata s pregršt poklona i imat ćemo odličnu proslavu. Sretan rođendan. Volim te!', a u hashtag je napisao 'moja princeza'. Sličan video objavila je i Ivanova supruga Raquel uz poruku: 'Sretan rođendan princezo moja. Već pet godina činiš me najponosnijom mamom na svijetu. Volimo te lutkice', na temelju čega je zaradila pregršt komentara i čestitki svojih obožavatelja.

 

Objavu dijeli Ivan Rakitic (@ivanrakitic)

Svojevremeno, kada je pričao o upoznavanju svoje supruge, Ivan je izjavio kako je Raquel odlična majka. 'Savršeno surađujemo, a ona je fantastična majka i osoba koja će nasmijati svakog koga sretne. Dobio sam jackpot na lotu' rekao je zaljubljeni reprezentativac. Kao krunu ljubavi prije pet godina dobili su Altheu, a Adara je rođena dvije godine nakon.  

 

Objavu dijeli Raquel Mauri (@raquel_mauri)

 

Komentari