Priča o estetskim korekcijama i prašini koja se podigla na Instagram profilu Ecije Ivušić dobila je nastavak. Naime, nakon što je Story.hr odlučio kontaktirati voditeljicu te ju upitati što misli o plastičnim operacijama, je li ikad otišla 'pod nož' te što kaže na negativne komentare na društvenim mrežama, odgovorila je da ne želi komentirati. No, ubrzo nakon toga komentirala je na društvenim mrežama, odnosno, objavila fotografiju na kojoj pozira bez šminke.

Ispod fotografije napisala je: 'Ispričavam se što nisam odgovarala na pozive. Budila sam se iz anestezije. Kaj je ovo sad? Nema usta, ima prišteve... Al' još nešto ima. Dušu. Pusa, bok', poručila je poslavši suptilnu poruku kako je sve na njoj prirodno, a njezini obožavatelji ubrzo su preplavili profil komentarima kako odlično izgleda te da se ne opterećuje kritikama na račun njenog izgleda. 

Atraktivna plavuša je ušla u oštru diskusiju s jednom pratiteljicom na Instagramu koja ju je javno prozvala kako je povećala usnice na što joj je voditeljica odgovorila protupitanjem: 'Čekaj, je li bi ti onda mirnije spavala? Ili?', upitala ju je voditeljica ne želeći ostati dužna, no niti ne dajući nikakav konkretan odgovor na prozivku. Ipak, na kraju se odlučila indirektno poslati poruku svima koji sumnjaju u njezinu prirodnost.