Lijepa radio i TV voditeljica Ecija Ivušić je pod svjetlom reflektora ovih dana jer su mnogi slušatelji s tugom dočekali njen odlazak iz radijske emisije Extra dan koja se emitira na radiju Extra FM,  kojeg mnogi smatraju najkontroverznijim radijem na ovim prostorima. Po medijima kruže priče kako je voditeljica dobila otkaz i da je trenutno nezaposlena. Kontaktirali smo ju da ju pitamo što je od toga istina.

Ecija je za Story.hr otkrila kako nije otišla s Extre, već samo iz etera. 'Još uvijek sam u radnom odnosu na Extri i pripremam projekte za koje će javnost uskoro čuti. Nisam bez posla, ali sam uvijek otvorena za nove suradnje i daljnje projekte', prokomentirala je novinske naslove. Ecija također dodaje da ne misli sjediti doma besposlena i da uživa u svemu što radi. 

Što se tiče glazbe koju sluša privatno, Ecija naglašava da se cajki nasluša na poslu, pa u slobodno vrijeme voli izaći na urbanu glazbu. 'Nije tajna da volim izaći na urbaniju glazbu, ali ni da sam dobro upoznata s turbo-folk svijetom. Osobu ionako ne definira glazba koju sluša', rekla je.

Nije lako biti u središtu medijske pažnje, pogotovo za nekoga tko zna kako taj svijet funkcionira i s druge strane mikrofona. Magistra novinarstva je još tokom procesa postajanja javnom osobom bila svjesna u što ulazi i kako to može utjecati na nju. Tvrdi da poznaje psihologiju ljudi i da se ne da smesti negativnim komentarima i kritikama.

'Ponekad mi se znalo dogoditi da me i najgluplji komentar pogodi, ovisno o fazi života u kojem sam se nalazila. Negativni komentari su me pogađali isključivo zbog utjecaja na moju obitelj i prijatelje, ali sada sam naučila kako se nositi s njima, pa ne dozvoljavam da mi kvare dan', dodaje Ecija. Naglašava kako ima odlične pratitelje na Instagramu te da se vrlo rijetko susretne s nečim negativnim. 

'Ionako je bitno tko govori, a ne što se govori, a svi znamo da oni koji se skrivaju iza lažnog imena i avatara nisu kompetentni da utječu na moje raspoloženje, a ako vidim nešto baš ružno blokiram tu osobu jer mi negativnosti u životu ne trebaju', zaključila je.