Ecija Ivušić, 32-godišnja domaća televizijska i radijska voditeljica napokon je odlučila podijeliti najvažniji trenutak svog privatnog života. 'Ne želim zvučati dramatično ili tako nešto, ali već sam mislila da se nikad nećeš pojaviti. Volim te, moj N', napisala je i otkrila da se radi o 33-godišnjem Nikoli Pokrivaču, bivšem hrvatskom nogometašu. Uz atraktivnu fotografiju njih dvoje iz mora Vele Luke, priznala je da je sretna. 

Podsjetimo, nakon što je ušla u tridesete, jednom je prilikom spomenula kako su joj govorili da mora pripaziti da ne prođe njezino vrijeme. U inat svima, pa i bivšem dečku, ranije ove godine obratila se svima koji su se susreli sa sličnim komentarima. 'Kad sam prekidala s jednim bivšim prije četiri godine, čula sam rečenicu koju sam odvrtila u glavi bezbroj puta do sada: 'Pazi da ti ne prođe vrijeme.' Reko: 'Vrijeme za što? Ako misliš na moje vrijeme, ono tek dolazi. A jedini rok trajanja koji je istekao je tebi i meni. Sretno ti i doviđenja.' Eee da sam bar to bila rekla... Ali nisam. Samo sam se cinično nasmijala i pristojno se rastala u tom trenutku. Taj komentar bi čak donekle i razumjela da sam ja njega ostavljala pa da je to rekao u trenutku nemoći ili da me povrijedi. Ali nije bio taj slučaj. Mislim da sam se u svom stilu čak i nadala pomirenju i borila za nastavak neke beznadne priče, koje se u današnjem trenutku više ni ne sjećam. Jedino te zadnje rečenice', napisala je tada Ecija. 

Zbog takvih komentara, rekla je svojevremeno, znala bi samu sebe preispitivati, misleći da nije dovoljno dobra. 'Ženama u najboljim godinama, koje se napokon ostvaruju ili su se već ostvarile na mnogim životnim poljima, neovisne su, stabilne i napokon zadovoljne sa sobom, a samim time i dobro i izgledaju - nama je prošlo vrijeme?! Pa ne baš', bila je odlučna, što je sada i potvrdila. Njezino vrijeme uistinu tek dolazi jer tek sada počinje živjeti pravu ljubavnu priču s Nikolom, koji je bio u braku skoro četiri godine s bivšom suprugom Katarinom, s kojom ima kćerkicu Niku.