Popularna domaća voditeljica ne skriva sreću zbog dolaska toplijih dana s kojima dolaze i promjene odjevnih kombinacija. Iako je lijepa Ecija inače zaljubljenica u modu priznala nam je kako je ovu sezonu po tom pitanju dočekala prilično nespremna. 'Iskreno da kažem, uopće ne znam što je trenutno u trendu. Zaokupljena sam poslom i nisam stigla ni pogledati izloge po gradu. Prvo bih svakako trebala organizirati ormar i iz njega izbaciti sve ono što neću više nositi, a teško mi se od toga odvojiti', rekla nam je simpatična voditeljica.

Osim laganijih odjevnih komada, uz proljeće se nezaobilazno veže i ljubav, a Ecija ne skriva kako joj je pronalazak ljubavi želja broj jedan. 'Ja sam Vaga po horoskopu, a Vage su same po sebi zaljubljene u ljubav i najbolje funkcioniraju u paru. Nije tajna da bih željela pronaći pravu ljubav, ali sam prilično oprezna jer sam jako, ako ne i previše emotivna. Voljela bih da sljedeći puta kad se zaljubim to bude to', rekla je iskreno.

Iako je u posljednje vrijeme prilično zaposlena jer paralelno radi na radiju i televiziji, Ecija jako dobro zna koji su njezini prioriteti. 'Obitelj mi je oduvijek na prvom mjestu i za ljude koje volim uvijek pronađem vremena. Prijatelji su mi također poput članova obitelji jer s njima imam vrlo blizak i lijep odnos. A isto bih tako našla mjesta i za ljubav da mi se dogodi', zaključila je uvijek dobro raspoložena voditeljica.