Voditeljica Ecija Ivušić na Instagramu nerijetko dijeli svakodnevne trenutke iz privatnog života, modne kombinacije te beauty makeovere. Tako je bilo i ovoga puta kada se željela pohvaliti novom bojom kose objavivši selfie, no jedna pratiteljica ju je odlučila javno prozvati kako laže svoje pratitelje o prirodnom izgledu. 

Pratiteljica je otvoreno napisala: 'Zašto ne želiš priznati da si napumpala usne? Nikad ti nisu bile ovolike', a Ecijin odgovor nije morala dugo čekati. Na prozivku, voditeljica je odgovorila protupitanjem: 'Čekaj, je l' bi ti onda mirnije spavala? Ili?', upitala ju je voditeljica ne želeći ostati dužna. 

'Ne, samo me zanima, jer govoriš stalno da si sto posto prirodna, a ne želiš priznati da si ih napumpala. Chill out, samo nemoj lagati narod', ostala je ustrajna pratiteljica. Voditeljica je pokušala zaključiti raspravu: 'Ništa ne tvrdim, nikad ne lažem, sve je na slobodnu procjenu', odgovorila je Ecija. 

Oštra diskusija je ubrzo završena zadnjim odgovorom pratiteljice koja nije željela odustati od optužbi na račun Ecijinog izgleda: 'Tvrdila si, no nebitno sad kad ne želiš priznati. Neću te siliti, samo iznosim svoje mišljenje', zaključila je, dok su ostali pratitelji na Instagramu stali u Ecijinu obranu pišući komplimente i pohvale na račun njenog novog izgleda.