Danas je pažnju na društvenim mrežama podigla oštra prepiska radijske voditeljice Ecije Ivušić i jedne njezine pratiteljice na Instagramu o prirodnoj ljepoti. Za mnoge slavne osobe često se nagađa jesu li ili nisu promijenile svoj izgled estetskim korekcijama pa takva pitanja i rasprave često preplave fotografije poznatih, čak i kada mijenjaju boju ili dužinu kose.

Ecijina pratiteljica je ispod selfiea, kojim se voditeljica željela pohvaliti smeđom bojom kose, napisala: 'Zašto ne želiš priznati da si napumpala usne? Nikad ti nisu bile ovolike', a Ecijin odgovor nije morala dugo čekati. Na prozivku, voditeljica je odgovorila protupitanjem: 'Čekaj, je l' bi ti onda mirnije spavala? Ili?', upitala ju je voditeljica ne želeći ostati dužna, no niti ne dajući nikakav konkretan odgovor na prozivku. 

Iz tog razloga je Story.hr odlučio kontaktirati voditeljicu te ju upitati za komentar, što misli o estetskim operacijama, je li pobornik prirodne ljepote, koliko se često i za koje prilike šminka... Na pitanje kako bi komenirala oštru diskusiju koja je zvaladala Instagramom rekla: 'Iskreno, nemam komentara. Zapravo, ne znam što bih trebala reći na tu temu...', odgovorila je te ponovila kako radije ne bi željela komentirati tu temu. 

Voditeljica je inače poznata po dijeljenju svakodnevice na društvenim mrežama, a u posljednjih nekoliko mjeseci odlučila je napraviti zaokret u izgledu te češće mijenjati dužine, a sad i boju kose. Na pitanje je li ikad otišla 'pod nož' odgovorila je da nije, a njezinim obožavateljima ne preostaje ništa nego da sami prosude je li išta mijenjala na svom tijelu te sviđa li im se Ecijin izgled ili im je bila draža kao brineta.