TV voditeljica Ecija Ivušić na svom Instagramu često dijeli vlastite misli i iskustva, pa je tako u zadnjoj objavi otkrila da joj je jedan bivši dečko na prekidu rekao da pripazi da joj ne prođe vrijeme. To joj je bio povod da posavjetuje mlade žene, ali i žene u tridesetima. 

'Kad sam prekidala s jednim bivšim prije četiri godine, čula sam rečenicu koju sam odvrtila u glavi bezbroj puta do sada: 'Pazi da ti ne prođe vrijeme.' Reko: 'Vrijeme za šta? Ako misliš na moje vrijeme, ono tek dolazi. A jedini rok trajanja koji je istekao je tebi i meni. Sretno ti i doviđenja.' Eee da sam bar to bila rekla... Ali nisam. Samo sam se cinično nasmijala i pristojno se rastala u tom trenutku. Taj komentar bi čak donekle i razumjela da sam ja njega ostavljala pa da je to rekao u trenutku nemoći ili da me povrijedi. Ali nije bio taj slučaj. Mislim da sam se u svom stilu čak i nadala pomirenju i borila za nastavak neke beznadne priče, koje se u današnjem trenutku više ni ne sjećam. Jedino te zadnje rečenice', napisala je lijepa 32-godišnja voditeljica u objavi.

'Svaki put kad bih doživjela neko ljubavno razočaranje sjetila bih se te rečenice i posumnjala u sebe. Danas me nije okrznuo neki bivši nego prijateljica. U najboljoj namjeri, ali svejedno. Kad sam se požalila da mi se uvaljuju samo djeca ili starci, rekla je da realno frajeri mojih godina i ne gledaju 30 plus ženske nego 20-godišnjakinje. Isto sam se samo cinično nasmijala i promijenila temu', otkrila je dalje u objavi. 

'Zaključak dođe na isto. Kao šta? Ženama u najboljim godinama, koje se napokon ostvaruju ili su se već ostvarile na mnogim životnim poljima, neovisne su, stabilne i napokon zadovoljne sa sobom, a samim time i dobro i izgledaju - nama je prošlo vrijeme?! Pa ne baš. Jedino što prolazi pored mene i hvala bogu na tome su frajeri koji traže 20-godišnjakinje. S tim da se razumijemo - ništa loše ne mislim o twenty something girls. One su upravo tu gdje trebaju biti u životnom ciklusu, ali i ja sam', zaključila je voditeljica, a djevojkama poručila da nikada ne daju nikome da im broji nešto što nema veze s matematikom.

'Postoji netko tko upravo trči da dođe na tvoju stepenicu ili se već popeo na vrh i čeka te da stigneš. Toliko o minus plus godinama. Vremenu koje je 'prošlo'. Matematičkim izračunima. Gdje je ljubav u svemu tome? I koja je za nju mjerna jedinica? Nemam pojma, al formulu otprilike znam. Najbolja verzija tebe u pravo vrijeme', hrabro je zaključila jedna od najljepših Hrvatica.