Story radio
Početna Celebrity 2443 prikaza 08. travnja 2019.

Ecija Ojdanić ispala iz showa 'Ples sa zvijezdama'

Nova TV.

Dobila je najmanji broj bodova

Četvrta emisija 'Ples sa zvijezdama' na Novoj TV donijela je gledateljima brojne nove koreografije i ritmove na koje su i sami mogli zaplesati. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ples sa zvijezdama (@plessazvijezdama)

Večer su otvorili Slavko Sobin i Gabrijela Pilić odlično otplesanom sambom, ali žiri je svejedno imao kritike. Nastavili su bečkim valcerom Damir Kedžo i Helena Janjušević koji su emotivno dotaknuli žiri, ali bez obzira na emocije, Nicolas je imao prigovor koji je demonstrirao plesnom paru. Marko Grubnić i Ela Vuković priredili su spektakl večeri svojim nastupom u kojem je iz velike torte iskočila i Markova prijateljica, pjevačica i bivša natjecateljica emisije 'Ples sa zvijezdama', Maja Šuput. Jedan od najzabavnijih parova emisije, Ivan Šarić i Paula Jeričević rumbom su donijeli strast i ljubav na pozornicu, a njihovim nastupom bila je zadovoljna i Tamara Despot. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ples sa zvijezdama (@plessazvijezdama)

Davor Garić i Valentina Walme, prepoznatljivi po svojim atraktivnim nastupima, ni ovaj put nisu razočarali cha cha chaom koji su suci pohvalili. Marko Mrkić i Viktorija Rađa engleskim valcerom najviše su oduševili žiri i osvojili su najveći broj bodova u četvrtoj emisiji. Josipa Pavičić Bernardini i Damir Horvatinčić otplesali su svoj drugi standardni ples, quickstep i zaradili su isti broj bodova kao Viktorija i Marko, a Josipa je ovaj ples posvetila svim ženama koje su pobijedile i koje se bore s rakom dojke.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ples sa zvijezdama (@plessazvijezdama)

Sonja Kovač i Gordan Vogleš otplesali su rumbu za koju je žiri rekao da je bila jako senzualna. Ipak, najmanji broj bodova u sinoćnjoj emisiji evojili su Ecija Ojdanić i Marko Šapina za otplesani tango, te su se našli u plesnom dvoboju s Markom Grubnićem i Elom Vuković. Za otplesanu improviziranu sambu više glasova za ostanak osvojili su Marko i Ela, čime su ispali Ecija i Marko. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ples sa zvijezdama (@plessazvijezdama)

Komentari