Glumica Ecija Ojdanić na svom Instagram profilu je podijelila fotografiju kako uživa u trenucima s prijateljicama. 'Ovako se “dosađuju” mame na dječjem rođendanu jednog od naših' napisala je 44-godišnja majka sina Jakova i kći Cvite. Stoga, kontaktirali smo lijepu Eciju kako bi je pitali ponešto o izlascima.

'Naravno da sam voljela puno izlaziti prije, prije obiteljskih obveza i djece koja zapravo potpuno promjene tvoj fokus. Međutim, ja sam usprkos djeci i dalje voljela izlaziti, no puno rjeđe jer se obim posla i obveza doma povećava. Mislim da je to čak i dobro jer se s godinama količina partijanja mora smanjiti s obzirom na zdravlje i izdrživost', rekla je samo za Story.hr Ecija.

Dok svi sanjaju o tome da imaju djecu sličnih godina kao i svoji bliski prijatelji kako bi se krug prijateljstva nastavio, Eciji je to srećom pošlo za rukom. 'Imamo ludu sreću da naši prijatelji imaju djecu sličnih godina kao što su naša djeca. Da smo ih tjerali da budu tako dobri, ne bi uspjeli stvoriti tako čvrsta prijateljstva tako da se mi družimo zajedno i naša djeca imaju intenzivan svoj društveni život i mi roditelji imamo intenzivan društveni život. To je nekako najljepši i najkomotniji način druženja i zabave i win-win situacija jer je njima dobro, a i nama je dobro' zaključila je.

'Naš posao je dosta dinamičan. Svaka premijera prati nekakav party tako da se svako malo dogodi prilika za izlazak. Jedino je pitanje da li se snima sutra u šest ujutro. Ono što pamtim je izlazak s četiri prijateljice prije godinu dana, bez muževa, bez djece, provele smo se sjajno' objasnila je te nadodala kako je dobar house ono što je drži do jutra na plesnom podiju.

'Važnije od glazbe su ljudi. To je ono što te motivira, njihova pozitivna energija, smisao za humor, zabavu, Što sam starija to više cijenim, dobru i pozitivni energiju drugih ljudi' istaknula je Ecija.