Svestrana glumica, 44-godišnja Ecija Ojdanić, u posljednje vrijeme radi punom parom. Osnivačica kazališta 'Moruzgva' trenutno se natječe u showu 'Ples sa zvijezdama', a uz to glumi i u gostujućim, iznimno popularnim predstavama 'Brodolomke' i 'Otpisane', koje već u kratkom vremenu slave svoje jubileje po broju izvedbi.

Tako je vitka glumica na svom Instagram profilu podijelila fotografiju s proslave 50. izvedbe 'Brodolomki'. 'Jedna iz garderobe, dvije uz tortu, a razlog je proslava pedesete izvedbe predstave Brodolomke u pet mjeseci! Zapravo, ako ćemo biti potpuno iskreni, pedeset i sedma, ali se nismo uspjeli prije skupiti u Zagrebu', napisala je ponosna glumica.

Budući da se na društvenim mrežama poznate javne osobe koje sudjeluju u 'Plesu sa zvijezdama' često žale na naporne treninge i ozljede, upitali smo Eciju kako ona uspijeva žonglirati obiteljski život s iscrpnim pripremama i gustim rasporedom angažmana. Ecija, naime, obožava trčati u jutarnjim satima i kuhati svojoj obitelji, što joj nije uvijek lako stići. No ipak je samo za Story.hr priznala da nema super moći, premda se može tako činiti. I da takav tempo života ima svoju cijenu. 

'Našla sam zamjenu za gostujuće predstave, jer zbog obaveza u 'Plesu sa zvijezdama' ne uspijem sve stići. Plesne probe traju po tri sata, dva puta dnevno, ali hvala bogu pomaže mi suprug koji vozi djecu u školu i uskače kad može oko ručka, a tu je i kućna pomoćnica', rekla je mladolika Dalmatinka koja je u jednom razgovoru za Story.hr priznala da osjeća grižnju savjesti što ne provodi dovoljno vremena sa svojom djecom, sinom Jakovom i kći Cvitom.

Na pitanje zamjeraju li joj djeca i suprug što joj toliko vremena odlazi na plesne probe i posao općenito, odgovorila je: 'Kad sam krenula s 'Plesom s zvijezdama' bilo im je teško što me nema, ali sada su sretni i samo navijaju za moju pobjedu'. Bodrili su je tako i krajem 2017., kad je u Italiji istrčala maraton za manje od četiri sata, a pripreme za to snimala putem video dnevnika i blogova. Iako svaki dan trči i izuzetno je fizički spremna, priznala je da od treniranja za plesni show čitavo tijelo puno muskulfibera. 

'Koja je cijena ovakvog radnog ritma? Nemam društveni život, samo posao i obitelj. Ali ja sam zadovoljna', rekla je atraktivna Dalmatinka.