Kazališna i televizijska glumica Ecija Ojdanić osim po glumačkim ulogama poznata je po zdravom načinu života i prehrani te redovitoj tjelovježbi. Ojdanić je nedavno na svom Instagram profilu objavila fotografiju na kojoj je 15 mlađa, ali i 15 kilograma teža što nas je navelo da je pitamo koja je danas tajna njezine vitke linije.

Glumica je i za Story.hr rekla da u zdravom načinu života zapravo nema puno filozofije: 'Oko zdrave prehrane ne treba puno komplicirati. Bitno je hraniti se umjereno i rekla bih, dalmatinski. To bi značilo laganiji obroci, ali bogati mesom, ribom i povrćem, naglasak je na kuhanom, a ne prženom'.

Kako bi se postigli vidljivi rezultati u zdravoj prehrani glumica se pridržava jelovnika od tri glavna obroka i dva međuobroka. Veoma joj je bitno što jede prije i nakon trčanja. Tako kaže kako dan započne s đumbirovim sokom i malo meda. Prije treninga obavezno napravi smoothie koji se sastoji od maksimalno četiri namirnice u kojima kombinira razno voće i povrće. 

Smatra kako je za svaku ženu bitno da se bavi tjelovježbom radi tjelesnog, ali i mentalnog zdravlja: 'Osobno vježbam tri do pet puta dnevno, a od aktivnosti sam izabrala trčanje i ples jer na mene imaju meditativni učinak. Svima preporučujem da aktivnost izaberu prema vlastitim preferencama koje najbolje utječu na njihov svakodnevi performans.'