RTL-ova voditeljica Edita Misirić Vrkljan nije u mogućnosti pridružiti se desecima tisuća ljudi na dočeku hrvatske nogometne reprezentacije Trgu bana Jelačića u Zagrebu. Odnedavno majka, iz prvatnih razloga ostala je kod kuće pratiti prijenos ovog spektakla koji je ispunio grad, a sve to podsjetilo ju je na 1998. i tadašnji doček Vatrenih u kojem je sudjelovala.

'Prije 20 godina, doček Vatrenih i proslava bronce, moja sestrična Dalia i ja! Danas gledam na televiziji, a sljedeći put, kada ćemo slaviti zlato, s Vanjom i Javorom opet idem na Trg!' napisala je lijepa voditeljica ispod fotografije na Instagramu gdje sa sestričnom, odjevena u navijačke krpice upotpunjene navijačkim rekvizitima, stoji na Trgu bana Jelačića.

Kako je Edita prije nekoliko mjeseci dobila sina Vanju, njezino slobodno vrijeme sada iznosi puno manje sati nego prije pa ne čudi kako je voditeljica zauzeta majčinskim dužnostima. Unatoč tome, njezin ponos i podrška hrvatskim reprezentativcima i dalje su jaki, a s kauča u vlastitom domu prati sve i veseli se kao da je prisutna na trgu, baš kao što je bila i 1998.

Foto: Instagram