U Zagrebu je prije šest dana na svijet stiglo prvo dijete TV voditeljice Edite Misirić Vrkljan i njezinog supruga Javora. Ona i suprug svojem prvom sinčiću odlučili su dati rusko ime Vanja. Nakon što je nekoliko dana morala provesti u bolnici jer je takav običaj nakon carskog reza, Edita i Vanja napokon su stigli kući, a dočekalo ih je najljepše moguće iznenađenje.

Naime, njezin je suprug bio vrlo vrijedan i vrijeme koje je Edita provela u bolnici iskoristio da pripremi sve za njezin i sinčićev dolazak kući. Tako je Edita na Instagramu objavila fotografiju dječjeg kinderbeta iza kojeg se nalazi plavi zid ukrašen zvjezdicama i medvjedićima. 'Evo što je tata radio dok nas nije bilo... Najljepša dobrodošlica na svijetu!', napisala je Edita uz fotografiju te dodala hashtagove 'volimo tatu' i 'tata je najbolji'.

Pred Editom i njezinim suprugom slijedi najljepše razdoblje i najzahtjevnija života uloga - ona roditeljska. Dječak je prava kruna njihove ljubavi koju su ozakonili u lipnju 2016. godine, a koja se rodila tri godine prije. Koliko je sretna u vezi Edita je svojevremeno otkrila  za Story: 'Podjednako ulažemo u vezu i podjednako se trudimo. A trud i konstantno ulaganje je jako važno. Nikada ne smijete pomisliti; 'Eh sad se mogu opustiti'. Uvijek treba davati do znanja koliko volite i koliko vam je stalo.