Slatkoj plavuši, čiji izgled bi mogli usporedili sa slavnom Marilyn Monroe, život se okrenuo naglavačke jer se prvi puta susrela s novim životnim izazovom - trudnoćom. Edita Misirić nedavno je na društvenim mrežama podijelila vijest kako je u drugom stanju, a zbog toga ne može biti sretnija iako se još uvijek nije naviknula da u sebi nosi novi život. 'Jako je lijep osjećaj biti trudna, ali meni ujedno i jako čudno. Svako malo se uhvatim kao 'aha, ček, ja sam trudna'. Zaboravim na to jer sam tek na početku pa onda kada radim nešto drugo i prođem pored ogledala, vidim si trbuh i sjetim da sam trudna', otkrila je Edita za Story.hr s osmijehom na licu.

Svaki roditelj uzbuđen je oko rasta i razvoja svog budućeg djeteta, a neki se nadaju i određenom spolu. Kod voditeljice to nije slučaj - istaknula je kako je ipak puno važnije da je s djetetom sve u redu, a svejedeno je hoće li biti dječak ili djevojčica. 'Nemam naklonost prema spolu. Znam da će ovo sada zvučati kao najveći klišej na svijetu, ali stvarno jedino što možete poželjeti kada ste trudni je da je dijete živo i zdravo. Kada očekuješ dijete, naravno da razmišljaš hoće li biti curica ili dečko jer zamišljaš kakvo bi moglo biti tvoje dijete, ali jednostavno odahneš kada ti doktori kažu da je sve u redu i da je dijete zdravo', ispričala je.
Edita se udala za Javora Vrkljana na ljeto prošle godine, a ona i suprug prije toga su bili u vezi tri godine. Javor ju je zaprosio na njezin 35. rođendan, a godinu dana kasnije izmijenili su zavjete u župnoj crkvi Uzvišenja Svetog Križa u Križu. Kako su oboje uzbuđeni oko pristizanja mališana u obitelj, već su počeli razmišljati o imenu za svoje prvo dijete. 'Imamo već par imena u glavi, neke favorite koji nam se oboma sviđaju, ali ne bih još htjela otkrivati ništa jer zapravo još ni sami nismo sigurni', kaže 37-godišnjakinja.
Novinarka i voditeljica poznata je kao jedna od modno osviještenih zvijezda na domaćoj sceni, a ne skriva kako uživa nositi kreacije Borisa Pavlina, čiju je vjenčanicu također nosila kada se udavala. Ipak, drugo stanje u mnogočemu je promijenilo njezin život pa će tako izmijeniti i njezinu garderobu. 'S obzirom na to da sam u specifičnoj situaciji, moj modni život će biti malo zakinut ovu zimu. Zapravo, morat će biti na pauzi jer sada biram ono u što stanem, a ne samo ono što mi se sviđa', rekla je buduća majka koja je iskoristila, još uvijek, vitku liniju i na ovogodšinjem ELLE STYLE AWARDS-u powered by Mastercard® plijenila poglede u maloj srebrnoj haljini, također s potpisom Borisa Pavlina.
Autor: A.S. Foto: arhiva Story.hr, Robert Gašpert