Naša popularna voditeljica Edita Misirić Vrkljan prije nekoliko mjeseci postala je majka sinčića Vanje i trenutno uživa u majčinstvu u punom smislu te riječi.

Lijepa Edita i suprug Jakov  nedavno su proslavili i drugu godišnjicu braka, a bez obzira na cijelu obiteljsku idilu, i voditeljicu je uspjela zaraziti navijačka groznica. Prisjetila se tako Edita davne 1998. kada su vatreni briljirali na Svjetskom nogometnom prvenstvu i podijelila je sa svojim pratiteljima svoju fotografiju baš od toga dana. 20 godina mlađa voditeljica na fotografiji je pozirala s navijačkim šalom oko vrata pokazujući obraz na kojem je ispisala ime jednog od naših najboljih reprezentativaca iz tog doba 'Davor Šuker'. U opisu fotografije napisala je  'Ja 1988. na dočeku vatrenih! Ponovilo se! Ajmo!' dajući do znanja kojem se rezultatu nakon današnje utakmice s Rusijom nada.

Simpatična voditeljica već je nekoliko puta sa svojim obožavateljima i prijateljima podijelila privatne fotografije iz djetinjstva koje su oduševile mnoge, baš kao i Editin smisao za humor.