Maleni Vanja, prvo dijete voditeljice Edite Misirić Vrkljan i njezina supruga Javora, svjetlost dana ugledao je 9. travnja ove godine, a Edita je rodila carskim rezom. Dječak je prava kruna ljubavi ovog skladnog para koji se oženio u lipnju 2016. godine nakon tri godine veze. Budući da njihov prvijenac za nekoliko dana navršava šest mjeseci, ponosna Edita tim je povodom objavila set fotografija koji je raznježio i najtvrđa srca.

'Za pet dana navršava šest mjeseci, a ja nisam mogla dočekati objaviti ovaj set fotografija! Nastale su jutros iz čiste zezancije, a rijetke su koje mojeg Vanju prikazuju točno onako kako ga ja vidim! Mene zanemarite, ja radim tipične glupe selfie face s nadom da i s podočnjacima možeš dobro ispasti, a on i njegovi izrazi lica su točno ono za što živim, uz što se budim, u što sa strepnjom gledam posljednjih šest mjeseci! Rijetko koja fotografija može točno prikazati ono što on jest i ono što smo mi jedan drugome kao ove ispred vas! Moj Vanja je, ljudi moji, čudo nad čudima!', napisala je Edita i zaradila mnoštvo komlimenata, kako za svog mezimca tako i za sebe.

Otkako je postala majka, Editin se život potpuno promijenio, a suprug Javor najveća joj je podrška. Koliko je sretna sa svoja dva muškarca, Edita je nedavno ispričala za Story.hr. 'Javor je definitivno ljubav mog života. Ubrzo nakon što smo se upoznali sam to shvatila. I sada kada smo u braku i kada smo dobili dijete, u to sam se još samo uvjerila. Ne mogu zamisliti ni boljeg supruga niti boljeg oca našem djetetu', iz srca progovara Edita.