Story radio
Početna Celebrity 2878 prikaza 11. srpnja 2018.

EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE predsjednice RH u Rusiji

privatni album.

Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović bodrila je našu nogometnu vrstu na dvije utakmice SP-a, a neke od najljepših trenutaka u svom mandatu zabilježila emotivnim fotografijama koje je podijelila s čitateljima Storyja

Teško da je predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović mogla predvidjeti u koliku će se euforiju pretvoriti njezini posjeti Rusiji, odnosno odlasci na utakmice Svjetskog nogometnog prvenstva. Na utakmicu osmine finala, onu protiv Danske, otputovala je privatno, kao navijačica, te je pratila s tribina. No trenutak koji će se zasigurno još dugo prepričavati bio je njezin posjet svlačionici hrvatske reprezentacije nakon dramatične pobjede nad Dancima, kada je predsjednica, ponesena emocijama, ponosom i u želji da im zahvali svakoga od njih zagrlila.

Također, odazvala se i posljednjoj utakmici protiv Rusije u Soči koja je također otišla na našu stranu, a kasnije je uživala u blagodatima Rusije gdje je bila ugošćena bolje nego što je očekivala. 

 | Author: Privatni album Privatni album.

Cijeli tekst, kao i fotodnevnik predsjednice Grabar-Kitarović pronađite u novom broju magazina Story, kojeg možete kupiti na svim kioscima od srijede, 11. srpnja 2018. godine.

Komentari