Story radio
Početna Celebrity 29339 prikaza 13. lipnja 2018.

EKSKLUZIVNO Dubravka i Tony 'Najveći izazovi nas tek čekaju'

Glazbena zvijezda Tony cetinski godinu dana poslije selidbe iz metropole u Rovinj otkriva kako su se supruga Dubravka i on navikli na novi životni ritam te što ih u braku najviše veseli

Prošlo je godinu dana otkako je Tony cetinski donio odluku da zagrebačku adresu zamijeni rovinjskom. Budući da je riječ o njegovoj rodnoj Istrri i gradu u kojem mu žive roditelji Vinka i Mirko cetinski, odluka nije bila teška. 'Presretan sam i pun eleana otkako sam se vratio,. Puno sam mirniji i produktivniji. Uživamo i sretni smo', rekao je Tony.

Naučio je da više uživa u životu, osobito sa suprugom s kojom često odlazi u susjednu Italiju, gdje će proversti i ovo ljeto. Mladu Slavonku upoznao je prije pet godina i otad su nerazdvojni. 'Slično privlači nešto slično sebi, a ne različitost, kako sam prije mislio. Različitost može zaintrigirati, ali valjda smo toliko sebični kao ljudi, da tražimo sebi slične, nekog tko te može pratiti i tolerirati', dodao je.

Cijeli tekst o Tonyju i Dubravki Cetinski, njihovom životu u Rovinju, planovima za ljeto ali i preprekama koje su zajedno prebrodili, pročitajte u novom broju magazina Story, kojeg možete kupiti na svim kioscima od srijede, 13. lipnja 2018.

Komentari