Talentirani Riječanin Marko Tolja i njegova supruga Ana postali su u utorak, 26. veljače, ponosni roditelji malenog dječaka. 'Mama i dečko su super' istaknuo je presretni otac te se zahvalio svima na brojnim čestitkama. 'Zahvaljujem svima na lijepim željama, čestitkama i što mislite na nas, ali za sada bismo voljeli ove divne trenutke zadržati za sebe, a kad dođe vrijeme za to, sigurno ćemo i sa vama podijeliti svoju sreću', dodao je Marko koji je na nedavnom proglašenju nominacija za 26. glazbenu nagradu Porin imao zaista mnogo razloga za slavlje.

Bračne zavjete izmijenili su u srpnju prošle godine u Crkvi sv. Antuna u Kršanu nedaleko od Pazina. Anina kuma bila je prijateljica Helena Jelić, a mladoženja je imao čak četiri kuma - prijatelje iz djetinjstva Sanjina Udvardija, Marka Babića, Vedrana Pogarčića te poznatog radijskog i TV voditelja Ivana Vukušića. Uspješni Riječanin svoju je životnu družicu upoznao u Opatiji, gdje je ona tada živjela zbog posla, a osvojila ga je, kako je jednom priznao, izgledom, ali još više osobnošću.

Već na početku godine jasno je da će 2019. godina talentiranom pjevaču biti izrazito uspješna i na poslovnom i privatnom planu, posebice sada kada mu je voljena supruga Ana podarila nasljednika kojem su se toliko veselili