Kako Story ekskluzivno doznaje, riječki glazbenik Marko Tolja i njegova supruga Ana postali su roditelji malenog dječaka. Ana je rodila u Zagrebu, a dječačić je kruna njihove ljubavi koja je počela prije sedam godina.

Bračne zavjete izmijenili su u srpnju prošle godine u Crkvi sv. Antuna u Kršanu nedaleko od Pazina. Anina kuma bila je prijateljica Helena Jelić, a mladoženja je imao čak četiri kuma - prijatelje iz djetinjstva Sanjina Udvardija, Marka Babića, Vedrana Pogarčića te poznatog radijskog i TV voditelja Ivana Vukušića.

Kada je 2012. godine prohodao sa sadašnjom suprugom Anom, gotovo da ih se i nije moglo snimiti u javnosti. Tada je objasnio kako nije istina da se on i danas diplomirana menadžerica turizma skrivaju nego jednostavno ne guraju to ljudima pod nos.

Uspješni Riječanin svoju je životnu družicu upoznao u Opatiji, gdje je ona tada živjela zbog posla, a osvojila ga je, kako je jednom priznao, izgledom, ali još više osobnošću. 

'Mi jedno drugome jako vjerujemo i odlično funkcioniramo. Naravno, nije uvijek lako uskladiti se jer je ona obično slobodna vikendima, a ja tada radim pa je možda komplicirano isplanirati putovanje, ali uspijevamo', rekao je jednom prilikom Marko kojem će ubuduće, unatoč silnoj ljubavi prema poslu, prioritet ipak biti njegova obitelj, odnosno supruga i sinčić.