Story radio
Početna Celebrity 22368 prikaza 07. veljače 2018.

EKSKLUZIVNO Obitelj Štimac - Prvi sakrament malog Nike

privatni album.

Nogometni trener Igor Štimac i njegova životna partnerica Lana Bucat okupili su najužu obitelj na dvostrukom slavlju - krštenju sedmomjesečnog sinčića i šestom rođendanu njegova starijeg brata Ivana

Pola godine nakon što je stigao na svijet, maleni Niko, sin nogometnog trenera Igora Štimca i njegove životne partnerice Lane Bucat, primio je prvi sveti sakrament. Niko je kršten prije dva tjedna u crkvi Svetog Ivana Krstitelja na Trsteniku. Krstio ga je, kako doznajemo, don Ivan Šimunić, a kumovi su bili Igorova braća Damir i Mihovil Štimac.

'Bilo je lijepo, emotivno i svečano, u krugu obitelji. Niko je bio odličan tijekom svete mise i ceremonije krštenja. Posebno iznenađenje za Ivana i njegove prijatelje u povodu Ivanova rođendana bio je dolazak pravog mađioničara Casper', rekla nam je ponosna majka Lana. Budući da je njezin i Igorov stariji sin Ivan rođen 26. siječnja, par je organizirao zajedničku proslavu njegova šestog rođendana i Nikina krštenja.

Cijelu priču o dvostrukom slavlju obitelji Štimac pročitajte u novom broju magazina Story koji možete kupiti na svim kioscima od srijede 7. veljače. 2018.

Komentari