Story radio
Početna Celebrity 19282 prikaza 07. srpnja 2018.

EKSKLUZIVNO Oženio se Marko Tolja

Indigo Blu Weddings.

Pjevač i njegova dugogodišnja djevojka izmjenili su zavjete na privatnoj ceremoniji

Talentirani Riječanin Marko Tolja stao je pred oltar s dugogodišnjom djevojkom Anom Ivančević.

'Svi kažu da je sedma godina krizna, a nama je baš super. Ja sam rođen u sedmom mjesecu, sedam godina smo u vezi koju smo evo večeras okrunili brakom' izjavio je pjevač za Story povodom svog velikog dana. Lijepa Ana nosila je čipkastu vjenčanicu eNVY rooma čiji je dugogodišnji model. Savršeno ju je uskladila uz nisku punđu i cvijeće u kosi, a Marko je bio markantan u odijelu svijetlo smeđe boje i tamnoj leptir mašni. Par je svadbeno fotografiranje odradio ispred kamenog zidića na perzijskom tepihu, a mladenci nisu skidali osmijeh s lica. Također, Ana je rođena 16. srpnja.

Vjenčanje je održano u crkvi Sv. Antuna u Kršanu, a prisustvuje oko 100 uzvanika. Ivan Vukušić je jedan od četiri Markova kuma koji su s njim proslavili momačku večer u Beogradu. 

 

Objavu dijeli eNVy room (@envyroom)

Ana i Marko upoznali su se na društvenim mrežama, a nakon pet godina veze pjevač je zaprosio svoju djevojku. 'Prvi smo korak učinili putem društvenih mreža jer je to bilo najjednostavnije. Nakon toga je sve bilo klasično, oči u oči' objasnio je svojevremeno Marko. Par se jako rijeko pojavljuje zajedno u javnosti jer Ana ne voli medijske istupe pa je tako i njihova izmjena zakona bila intimna. Još kada je najavio vjenčanje, pjevač je izjavio: 'Naša će fešta biti mala i intimna. Samo za prijatelje, tako da moji kolege neće biti tamo.' Svoju romantičnu stranu Riječanin najviše voli pokazivati kroz pjesme, pa ih je tako nekolicinu posvetio svojoj djevojci. 'Ne govorim mnogo o emocijama, lakše mi je sve reći glazbom. Zato sam joj i napisao pjesme. I radije bih to pokazao djelima nego sjeo i pričao o tome kako se volimo. Znam da žene to ponekad žele čuti i to treba katkad reći, naravno, ali ovako mi je nekako prirodnije' izjavio je pjevač. 

 | Author: Indigo Blu Weddings Indigo Blu Weddings.

Ekskluzivne fotografije s vjančanja Marka Tolje i Ane Ivančević pogledajte u tiskanom izdanju Storyja 11.srpnja 2018.

Komentari