Jedna od najpoznatijih hrvatskih blogerica i poduzetnica Ella Dvornik na svom Instagram profilu objavila je fotografiju s jednogodišnjom kćeri Balie Dee. Preslatka djevojčica koja grli mamu oko nogu zaradila je puno komplimenata, no Ellinim obožavateljima pažnju je privukao detalj s fotografije, nakon kojeg su uslijedili brojni komentari.

Iako je Ella odrezana s fotografije, njezin trbuščić ipak je uhvaćen u fotografiji, što je brojne obožavatelje natjeralo da pomisle da je ona trudna. 'Hoće li to ljepotica Balie dobiti seku ili brata', otvoreno su je obožavatelji pitali. Ubrzo im je Ella odgovorila i poručila 'hoće', što je izazvalo lavinu čestitki i lijepih želja. S druge strane, dijelu obožavatelja zasmetalo je što je 28-godišnjoj Elli uopće postavljeno takvo pitanje. 

'Mislim da postoji poseban krug pakla za ljude koji postavljaju takva i slična pitanja. Ne gurajte ljudi nos u takve stvari', 'poznato mi je to; pokažeš se u novoj oblekici, svi odmah skeniraju trbuh, ma ne vrijedi uopće nešto govoriti o takvim prolaznim promatračima', samo su neki od komentara ispod fotografije. Međutim, izgleda da je sve zapravo bio veliki nesporazum. 'Ok, možda sam krivo skužila. Hoće, ali nisam trudna ... Za sad. Koliko znam', objasnila je Ella. Podsjetimo, malenu Balie rodila je u studenom 2017. godine sa 41-godišnjim poduzetnikom Charlesom Pearceom, za kojeg se u veljači ove godine iznenada udala u Las Vegasu.