Našu 28-godišnju blogericu i influencericu, Ellu Dvornik, već nekoliko subota možemo gledati na malim ekranima u zabavno-glazbenom showu HRT-a, 'Zvijezde pjevaju', s pjevačkim partnerom Goranom Boškovićem, frontmenom grupe Fluentes. Veseli dvojac redovito pokazuje svoje anegdote iz tjedna u tjedan putem društvenih mreža, a nerijetko se našale i na svoj račun. 'Hlače su toliko bliještale da je Goran većinu vremena imao zatvorene oči. Idući put bez šljokica Gorane, obećajem', napisala je ova mlada majka u svom stilu.  

Inače, prošli vikend je ovaj duo otpjevao pjesmu 'Bezimeni', 26-godišnje Osječanke koja ih je bodrila iz publike te se zadovoljno smješkala slušajući izvedbu. 'Igramo na sažaljenje ovaj put', rekao je Goran Bošković prije nastupa. 'Samo moram reći da Mia Dimšić sjedi iza mene i uopće nisam nervozna', našalila se Ella po završetku izvedbe. 

'Draga Ella, ti si bila sada u slavonskim raljama. Nije ti bilo nimalo lako, ali nisi bila lošija od Frane, bravo', rekao je Miroslav Škoro, a Remi je nastavila kako je prošli put bila očarana nastupom, ali ovaj put nije. 'Žao mi je jer bi voljela da je bilo bolje' zaključila je Remi te im je žiri dao do sada najmanje ocjene, sveukupno 22.