Prije dva mjeseca jedna od najpoznatijih hrvatskih blogerica i poduzetnica Ella Dvornik podvrgnula se estetskoj operaciji nosa. Kako i sama kaže, napravila je to iz kozmetičkih i narcisoidnih razloga, a jedna je od rijetkih koja je sve priznala i o operaciji javno progovorila. Kako je tekao oporavak i je li zadovoljna rezultatom, otkrila je u razgovoru za Story.hr.

Objavu dijeli Ella Dvornik (@elladvornik)

'Meni je osobno oporavak super prošao jer nisam imala devijaciju septuma, samo sam išla ukloniti grbicu na nosu. Nije me boljelo, nisam bila plava i nisu mi stavljali tampone', ispričala je 28-godišnjakinja. 'Užasno sam se bojala uspavljivanja i bilo me strah da se ne probudim kao Michael Jackson', dodala je.

Ella Dvornik: 'Govorili su i prije da sam plastična, sad sam to potvrdila'
Instagram 

O operaciji je duže vrijeme razmišljala. Iako se od naprijed nije vidio nedostatak na njezinom nosu, iz profila je bila vidljiva grbica i to ju je, kaže, dugo kopkalo. 'Stalno sam spominjala tu operaciju, dok mi jedan dan suprug Charles nije rekao – daj Ella odi i obavi to'. I tada se konačno odlučila za estetsku operaciju. Operirana je u beogradskoj privatnoj klinici, a samu operaciju platila je 2500 eura.

Dva mjeseca nakon zahvata, Elli pristižu samo pozitivne reakcije. 'Iskreno, očekivala sam da će biti negativnih komentara, no nije ih bilo. Možda je operacija nosa postala nešto standardno. Ljudi mi prilaze i govore da mi je nos sada super. Tko zna, možda su samo pristojni', rekla je kroz smijeh. Zadovoljna blogerica na društvenim mrežama ponosno pokazuje svoj novi nos. Na kritike ne obraća pažnju, a zlim jezicima poručuje: 'Govorili su mi i prije da sam plastična pa sam sada barem to potvrdila'.