Blogerica i majka male Balie, Ella Dvornik, pokazala je da Dvornikovima otkačenost leži u obiteljskoj crti. Da kod njih ništa ne ide 'po špagi', već po svom ritmu, pokazala je i objavom na Instagramu, kojom je obavijestila obožavatelje da sutra ima djevojačku. Koju misli financirati novom aplikacijom na mobitelu kojom se zajednički skuplja novac. 

'Prvo medeni pa vjenčanje, i logično sada djevojačka. Nema bolje nego skupljat pare preko Keks Paya. Svi se ulogiramo i jednim klikom u istu kasicu ubacimo pare i problem riješen. Imas račun, ubaciš pare, i djevojačka moze početi. A kako je sve krenulo i kako će biti na djevojačkoj sutra? Eeeee to ćete vidjeti u vlogu, ni ja ne znam, kažu da je iznenađenje. Što vi mislite?', napisala je pokraj fotografije 28-godišnja Ella, koja se natječe u showu 'Zvijezde pjevaju'.  

Dobila je toplu podršku svojih pratiteljica. Jedna joj je napisala: 'Meni je znači vrh kako vi radite naopako apsolutno sve, umjesto dosadnog, zapovjednog tradicionalnog načina djevojačka-vjenčanje-medeni-beba, kod Dvornik - Pearceovih naopako sve, neka, bar je nepogrešivo'.