Blogerica Ella Dvornik poznata je po tome da nema dlake na jeziku, ali i da se često voli našaliti na račun svoje obitelji i prijatelja, no svakako s dobrom namjerom. Ovoga puta na meti se našao njezin partner Chales Pearce s kojim ima jednogodišnju kćer Balie Dee, za koju mnogi smatraju da je prava tatina djevojčica. Tako je Ella iskoristila priliku da se javno našali sa svojim odabranikom pa je na Instagram Storyju posljednom objavom nasmijala svoje obožavatelje.

Naime, prilikom posjeta frizerskom salonu gdje je Charles išao u Ellinom društvu kao bi se ošišao, frizerka mu je na vrhu glave zavezala repić poput onog kakav Ella veže malenoj Balie. Kći preminulog glazbenika Dine Dvornika snimila je svog dragog i uz videozapis napisala: 'Balie?'. Ovoga puta, Chalers je bio taj koji je bio preslika svoje kćeri, a ne ona njega, a Ellini obožavatelji dobro su se nasmijali ovoj 'podvali'.

Ella često na društvenim mrežama dijeli dogodovštine iz svog privatnog života, a upravo zbog toga njezini brojni pratitelji često posjećuju njezin profil ne bi li se zabavili i pokoji put 'rastopili' zbog fotografija iz doma njezine obitelji.