Sve što želimo na naše posebne datume, kao što su rođenje djeteta ili dan vjenčanja je imati uz sebe ljude koje volimo i znače nam sve na svijetu. 

Upravo je to bila i najveća želja Elle Dvornik, blogerice i poduzetnice, koja se danas udala za Charlesa Pearcea s kojim je u vezi posljednjih pet godina. Ne imati pored sebe svog tatu, Dinu Dvornika, koji je preminuo prije gotovo 11 godina, Ellu je izrazito pogodilo. 'Hvala svima na čestitkama. Jedino je nedostajao tata da me odvede do oltara, ali je u srcu uvijek i zauvijek. Tata, ako gledaš, sve je okej. Imam supruga koji me čuva i voli. Nedostaješ nam puno puno. I sretan rođendan mojoj najdivnijoj mami, tvojoj supruzi. Ljubav se zove imenom tvojim i našim', napisala je u objavi uz fotografiju svog novopečenog supruga i sebe. Uz sretni par nije bila ni Ellina majka Danijela koja na današnji dan slavi rođendan. 

Prisjetimo se, kako Story.hr doznaje, vjenčanje je proteklo potpuno u njihovom stilu, zabavno i otkačeno, samo njih dvoje okruženi cvijećem i odličnom atmosferom. Po tom su principu i odlučili organizirati svoju svadbu održanu u Kapeli cvijeća u centru Las Vegasa, dok im sudbonosno pitanje postavlja lik koji utjelovljuje Elvisa Presleya. 'Odabrali smo Las Vegas kao destinaciju za vjenčanje upravo zato jer je klišej, a ne da nam se raditi svadbu u Hrvatskoj ili Engleskoj za sve prijatelje i obitelj', ispričala nam je Ella i dodala kako za svadbu u kapelici u Las Vegasu moraju izdvojiti puno manje od onoga koliko bi potrošili u Hrvatskoj. 'Zapravo smo se zabavili na vlastitom vjenčanju', rekla je prepuna dojmova. Nakon izmjene zavjeta, par se zaputio u izlazak gdje su proslavili njihov dan na njima svojstven način.