Blogerica Ella Dvornik odmara i uživa u obiteljskom životu nakon što je u subotu s Goranom Boškovićem ispala iz showa 'Zvijezde pjevaju' i to baš pjevajući pjesmu svog pokojnog oca Dine Dvornika. Entuzijastičnoj 28-godišnjoj Elli to sigurno nije lako palo, ali je nije ni previše deprimiralo jer joj je utjeha što sad može više vremena posvetiti svojoj jednogodišnjoj kćerkici Balie. Tako ju je jučer povela u nepoznatom pravcu na vožnju novim dječjim kolicima i pohvalila se fotografijom na Instagramu.

Sudeći po reakcijama djevojčice, koja je odnedavno krenula u vrtić, uživala je u vožnji i novim kolicima, a i višku vremena koji mama ima za nju sad kad je 'odradila' djevojačku večer i show 'Zvijezde pjevaju'.

Podsjetimo, Baliee je već postala mala Instagram zvijezda. Nedavno je Ella objavila fotografije tijekom obiteljske večere na kojoj je djevojčica radila preslatke grimase na što su se blogerica i njen suprug od srca nasmijali, a trenutak u kojem je Ella počela približavati žlicu Baleinim ustima, jednogodišnjakinja je jasno dala do znanja što misli o večeri. Udarila je ručicom o žlicu i cijeli sadržaj je završio po radnoj plohi i podu, na što su razdragani obožavatelji reagirali u stilu 'ne može biti mirna ni da želi jer je ipak Dvornikova u pitanju'.