Nakon što je u subotu prošla dalje u showu 'Zvijezde pjevaju' s boljom ocjenom nego u prvom krugu, Ella Dvornik sva sretna je na Instagramu objavila fotografiju za koju je mislila da će ispasti simpatična i šaljiva, ali je izazvala zgražanje i nezadovoljstvo među njezinim fanovima. 

Ella, pjevač Dino Jelusić, glumica Tara Thaller koja također pjeva u showu, kao i Ellin pjevački mentor Goran Bošković na fotografiji su isplazili jezik, a Ella je pokraj napisala 'Ovaj kvartet je čista pozitiva puna zagrljaja, podrške i ljubavi'.

Kći pokojnog legendarnog glazbenika Dine Dvornike sasvim sigurno je očekivala suprotnu reakciju svojih obožavatelja, koji su je iskritizirali. 

'Pokvari mi jutro s ovom fotkom, koji ti je...?', bio je prvi od komentara. 'Čemu plaženje jezika, niste mala djeca, a možda i jeste', napisala je druga obožavateljica. Treći fan napisao je 'Niti  se najbolji niti kulturni. Plaziti jezik kao znak pozdrava vašim obožavateljima. Možda nisam u toku da je to novi pozdrav...'. 

Kao da to nije bilo dovoljno, Ellu je jedan pratitelj kritizirao i zbog piercinga, odnosno zašto ga nosi iako joj oštećuje zube. Ipak, u obranu joj je priskočio jedan njen fan i odbrusio im: 'Ako ti smeta što uopće pratiš profil, onda to je njihova stvar hoće plazit jezik ili ne, i također hoće li objaviti, to slobodna zemlja i njena je volja, tako da je ja podržavam, kome smeta neka ne gleda...'.