Domaća blogerica, 28-godišnja Ella Dvornik, često na svojim društvenim mrežama dijeli trenutke iz privatnog života, a obožavateljima su svakako najzanimljiviji oni s malenom Balie, jednogodišnjom kćerkicom koju je dobila iz dugogodišnje veze s suprugom Charlesom Pearceom. 

Da je malena prava zvijezda već sada, svjesna je i sama što je pokazala i u zadnjem videu koji je Ella objavila na Instagramu.


Naime, tijekom večere Balie je radila preslatke grimase na štu se blogerica i njen suprug od srca nasmijali, a trenutak u kojem je 28-godišnjakinja počela približavati žlicu Baleinim ustima, jednogodišnjakinja je jasno dala do znanja što misli o večeri. Udarila je ručicom o žlicu i cijeli sadržaj je završio po radnoj plohi i podu. 'Pune ruke posla s ovim čudom malim. Glumica samo takva', prokomentirala je razdragano Ella uz video, dok su obožavatelji odmah prokomentirali da 'ne može biti mirna ni da želi jer je ipak Dvornikova u pitanju'. 

Podsjetimo, malena je početkom mjeseca krenula u dječji vrtić, a Ella se pohvalila videosnimkom prije polaska u kojoj jednogodišnja Balie uzbuđeno hoda po stanu, nestrpljivo čekajući odlazak u vrtić.