27-godišnja Ella Dvornik potpuno je uživljena u ulogu majke te uživa u svakom trenutku provedenom sa svojom preslatkom kćerkicom Belie Dee. Na radost svojih obožavatelja, fotografije malene slatkice svakodnevno objavljuje na društvenim mrežama, a za njih nerijetko dobije preko nekoliko tisuća lajkova, kao i pregršt komplimenata.

Sada je istu stvar učinio i Ellin zaručnik Charles koji je objavio fotografiju malene Balie kako širom otvorenih očiju i usta sjedi za laptopom. 'Beba Balie posjeduje vještine. Rano jutarnje hakiranje', napisao je Charles uz fotografiju, a Ella je u komentarima brže bolje reagirala.

'Radiš slatku djecu. Trebamo ih više', napisla je i tako otkrila skrivenu želju da bi voljela imati još djece. Brojni obožavatelji složili su se s mladom blogericom i napisali joj da bi ona i Charles zaista trebali proširiti svoju, zasad, malenu obitelj.

Iako se za Ellu mnogo toga promijenilo, otkako je u studenom prošle godine postala majka, čini se da je upoznala stranu sebe koju ni za što ne bi mijenjala bez obzira na mnoga odricanja. 'Više ne mogu spontano putovati ili čak izaći iz kuće kada ja to želim. I festivale ću ove godine propustiti koliko god da sam ih uvijek posjećivala. Bioritam mi se potpuno promijenio i normalno je da sam svoj život prilagodila Balie, tako da sada idem spavati u 20 sati, duže od toga ne mogu držati oči otvorenima' ispričala je nedavno Ella za Story.hr.