Blogerica i poduzetnica Ella Dvornik sa svojim vjernim obožavateljima dijeli svakodnevne trenutke iz života; poslovne, s putovanja, ali i obiteljske. Naime, njena kći, jednogodišnja Balie Dee već je prava 'kraljica Instagrama' koju ljudi obožavaju, a Ella nerijetko podijeli i one 'teške' trenutke majčinstva s kojima se poistovjećuju brojne majke. Tako je 28-godišnja Influencerica ovaj put objavila video u kojem uspavljuje malenu, no ona jednostavno nije željela zaspati. Ella je očito nakon puno pokušaja odustala te je na posljetku snimila kako se igra uz komentar: 'Pobijedila je'. 

Naime, Ella se nedavno vratila sa svojim 13 godina starijim suprugom, Charlesom Pearceom, s putovanja iz Meksika i Las Vegasa gdje su i okrunili svoju petogodišnju vezu. Ova mlada majka je jedva čekala doći kući svojoj mezimici, ali i vratiti se u rutinu, baš kao njeni pratitelji kojima su svakodnevne avanture ove obitelji nedostajale.

Podsjetimo, Ella je Balie Dee donijela na svijet u nedjelju, 12. studenoga 2017. godine, u 1:34 sati u privatnom Rodilištu i poliklinici Podobnik u Zagrebu, a porođaj je trajao nevjerojatnih 51 sat. I ona i suprug Charles Pearce od tada su sretniji no ikada, a svoje obiteljske zgode i nezgode par redovito dijeli s obožavateljima na društvenim mrežama gdje je Balie već sad postala prava mala zvijezda.