Influencerica i hrvatska lifestyle blogerica, 28-godišnja Ella Dvornik sa svojim zaručnikom, Charlesom Pearceom trenutno odmara u dalekome Meksiku. S obzirom na to da u resortu u kojemu su smješteni, nema internet signala, Ella nije toliko aktivna na svojim društvenim mrežama.

Tek ponekom objavom svoje obožavatelje ipak obraduje detaljima svog odmora, pa je tako nedavno objavila fotografiju s večere na kojoj je bila s Charlesom. Odjevena u laganu bluzu metalik boje, dubokog proreza, Elli se desila mala nezgoda. Naime, u trenutku kad ju je Charles fotografirao, Elli su ispale grudi. Blogerica, koja se inače često voli našaliti na svoj račun, fotografiju je objavila, a odbjegle grudi je prekrila emotikonom srca.


Ella je fotografiju nakon nekog vremena ipak uklonila, ali je zato objavila onu na kojoj obasjana suncem i pozira u ranije  spomenutoj bluzi.

I dok Charles i Ella uživaju u sunčanome Meksiku, brigu za njihovu kćer Balie Dee, preuzela je Danijela Dvornik koja ne može sakriti koliko je oduševljena svojom unukom.